Är lite extra kär idag

När jag gick till jobbet imorse låg älsklingen kvar i soffan och såg sådär underbart söt och fridfull ut så hjärtat nästan smälter. Även om det suger att behöva sticka iväg till jobbet istället för att krypa ner bredvid henne i soffan så kan man inte få en bättre start på dagen. På vägen in till jobbet skickade hon ett sms om att hon antagligen måste jobba i påsk, eftersom hon var ledig hela julen så måste hon ta på sig en storhelg för att det inte ska bli sura miner. Först blev jag lite upprörd eftersom vi planerat att åka upp och fira påsken med hennes släkt i deras stuga på norrländska landsbygden. Det hade varit riktigt mysigt att mysa framför brasan och spela sällskapsspel, eller sitta i bastun och dricka öl efter en lång skidtur. Men men det får bli någon annan gång, känns faktiskt inte helt fel att få några lediga dagar hemma heller.

Ska jobba på i några timmar till nu och sen bege mig hemåt och fixa middag. S jobbar till sent så ska tillaga nåt som går bra att förbereda och käka när hon kommer hem. Har lovat att åka och möta S utanför jobbet när hon slutar, sen så ska vi promenera hem för att få dagens motion. Vi är båda två väldigt taggade att komma igång med träningen nu. Det börjar ju sakta men säkert närma sig våren och då gäller det ju att slimma till sig lite, man kan ju inte gå runt och se ut som en vit val.

Nu är det snart bara en vecka kvar till löning. Jag har visserligen ingen pengakris men det är alltid skönt att få påfyllning innan kontot gapar tomt. Det är lite värre för S som inte har fått full lön på några månader, hoppas hoppas hoppas att hon får en okej summa den här månaden. Om hon får lite över ska vi nog åka till Vingåker och shoppa kläder, det börjar bli dags att förnya garderoben en aning. En stor fördel med att bo med en tjej är förresten att man kan låna kläder av varandra, så man får i princip dubbelt så stor garderob =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0